Стажування у Польщі

12 Лютого, 2018

Викладач кафедри міжнародного, європейського та екологічного права Славко Анна Сергіївна з 20 січня по 1 лютого 2018 року взяла участь у двотижневому стажуванні в Республіці Польща.

У минулому році Центр промоції польських правових наук започаткував грантовий конкурс «Стажування для вдосконалення», у рамках якого надавав молодим науковцям можливість простажуватися на базі Факультету права і адміністрації Варшавського університету. Викладач кафедри міжнародного, європейського та екологічного права Славко Анна Сергіївна була обрана серед багатьох претендентів для проходження такого наукового стажування.

У рамках проекту Анна Сергіївна отримала можливість долучитись до вивчення передового польського досвіду у сфері державотворення, глибше дослідити публічне право Польщі та Європейського Союзу, набути навичок наукового дослідження тощо. За результатами стажування викладач отримала сертифікат. Крім того, між кафедрою міжнародного, європейського та екологічного права і Центром промоції польських правових наук було підписано договір про наукову співпрацю.