Завідувачка кафедри міжнародного, європейського права та цивільно-правових дисциплін Владислава Миколаївна Завгородня взяла участь у конференції Балтійської університетської програми «Сталий розвиток у міжнародному навчанні» (BUP Teachers SAIL 2019)

28 Липня, 2019

Завідувачка кафедри міжнародного, європейського права та цивільно-правових дисциплін Завгородня В.М. отримала індивідуальний грант на участь у щорічній міжнародній конференції «Сталий розвиток у міжнародному навчанні». Конференція проводилася в Балтійському морі, на борту вітрильного судна «Фредерік Шопен» з 26 червня 2019 року по 3 липня 2019 року. У заході, організованому за сприяння Університету Уппсала (Швеція) та Університету «Академія Або» (Фінляндія) взяли участь представники 20 закладів вищої освіти, що представляли 9 країн-учасниць Балтійської університетської програми.

Програма конференції включала в себе лекції, презентації, майстер-класи та дискусії міждисциплінарного характеру у сферах, пов’язаних із сталим розвитком та методиками впровадження принципів сталого розвитку в освітній процес для студентів різних спеціальностей.