До уваги учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародне право», наукових керівників та членів галузевої конкурсної комісії!

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 31 травня 2022 року № 508 внесено зміни до Наказу МОН від 5 листопада 2021 року № 1179 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році». Згідно з внесеними змінами ІІ тур Конкурсу скасовано та передбачено нагородження переможців І туру керівниками відповідних закладів вищої освіти.

Як базовий заклад для проведення ІІ туру Конкурсу зі спеціальності «Міжнародне право» повідомляємо, що надіслані до СумДУ роботи не постраждали під час бойових дій на Сумщині і зберігаються на кафедрі міжнародного, європейського права та порівняльного правознавства. За запитом на e-mail kmeep@yur.sumdu.edu.ua роботи можуть бути повернуті їх авторам поштовим відправленням за рахунок одержувача.

Щиро сподіваємося, що у 2022-2023 навчальному році ІІ Конкурсу відбудеться і ми зможемо знову об’єднати наукову спільноту студентів міжнародників у рамках Всеукраїнської конференції та нагородити кращих дослідників.