Відбулась презентація онлайн-курсу «Цінності Європейського Союзу»

20 Червня, 2019

У рамках  освітнього проекту «600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу», що співфінансується Виконавчим агентством ЄС з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках напряму Модуль Жана Моне програми Erasmus+, було розроблено онлайн-курс «Цінності Європейського Союзу».  Курс включає 10 відео-лекцій, тестові завдання і допоміжні матеріали та відкритий для всіх, хто має бажання глибше пізнати зміст цінностей , на яких ґрунтується Європейський Союз.

14 червня 2019 року відбулась презентація онлайн-курсу «Цінності Європейського Союзу» для учнів Сумської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 20. Учасники заходу мали змогу поговорити про зміст цінностей Європейського  Союзу та пройти захоплюючий онлайн-квест.  Презентацію провели розробниці курсу, координаторка проекту Завгородня Владислава Миколаївна та виконавиця проекту Славко Анна Сергіївна.

Сподіваємось, що для учасників заходу європейські цінності стали трохи ближчими та  запрошуємо всіх зацікавлених реєструватись для проходження нашого онлайн-курсу!