Анонс. Тижні міжнародного права в Навчально-науковому інституту права СумДУ

30 Березня, 2021

З 3 по 17 квітня в ННІ права СумДУ пройдуть тижні міжнародного права, націлені на залучення практичних працівників, експертів у сфері правового регулювання міжнародно-правових відносин та євроінтеграційних процесів до освітнього процесу, розвитку практичних вмінь і навичок студентів спеціальностей «Право» та «Міжнародне право», актуалізацію обговорення міжнародно-правової та євроінтеграційної проблематики в теоретичному та практичному контекстах.

Ми підготували для всіх зацікавлених студентів, аспірантів, викладачів, а також наших майбутніх абітурієнтів низку цікавих заходів та зустрічей з професіоналами-практиками у галузі міжнародного публічного та міжнародного приватного права, правового забезпечення європейської та євроатлантичної інтеграції. На вас чекають лекції, дискусії, воркшопи, конференція в рамках ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародне право» та багато іншого!

Стежте за повідомленнями на сайті нашої кафедри та наших сторінках у соціальних мережах і долучайтеся до всіх активностей.

Сторінка кафедри у Facebook

Сторінка освітнього проєкту «Впровадження в Україні цінностей Європейського союзу» у Facebook

Телеграм-канал кафедри Jus gentium

 

Реєстрація на перший захід у рамках тижнів міжнародного права – семінар-тренінг «Верховенство права і демократія як цінності ЄС» відкрита до 2 квітня 2021 року – https://forms.gle/ZFAyfCECDx2oUWEq5