Члени команд проєктів Жана Моне взяли участь у Всеукраїнському флешмобі #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи 2022 в Україні

9 Травня, 2022

З нагоди Днів Європи 2022 в Україні Національний Еразмус+ офіс в Україні (НЕО в Україні) ініціював Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine.

Захід проводиться на Facebook сторінці НЕО в Україні; Facebook, Instagram, Telegram сторінках та вебсайтах співорганізаторів і учасників. Його метою є популяризація України як європейської держави, презентація впливу Програми ЄС Еразмус+ та поширення спільних цінностей, а також представлення історій успіху Еразмусівців #ErasmusGeneration та підтримки українців під час війни.

До флешмобу на сторінках соціальних мереж долучилися проектні команди модулів Жана Моне «Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу», «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» і кафедри Жана Моне з  економічної політики ЄС та громадянського суспільства.

Запрошуємо відвідати Facebook сторінку НЕО в Україні, а також сторінки наших проєктів (https://www.facebook.com/euvaluesinukraine та https://www.facebook.com/eufinpro), щоб дізнатися більше про Програму ЄС Еразмус+ та активності кафедри МЄППП.