Перемога наших студентів у конкурсі есе від Української асоціації викладачів та дослідників європейської інтеграції

22 Травня, 2020

Сьогоднішня ситуація з поширенням COVID19 внесла багато коректив в навчальний процес, проте водночас створює нові можливості. Так у березні 2020 року Українська асоціація викладачів та дослідників європейської інтеграції  оголосила проведення конкурсу есе «Як коронавірус вплине на європейську інтеграцію та солідарність: випробування кризою, шанси на оновлення».

До складу конкурсної комісії увійшли досвідчені фахівці, серед яких і завідувачка кафедри, координатор освітнього проекту “600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу” Завгородня В.М.

Серед 182 студентів, які надіслали свої роботи на конкурс, були і студенти Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.  Роботи лише 15 конкурсантів були відмічені конкурсною комісією. Диплом переможця за перше місце та грошову премію отримала студентка, яка навчається на 1 курсі за спеціальністю міжнародне право Лісова Каріна.  Диплом  з відзнакою серед інших студентів отримав студент 2 курсу групи Ю-82 Наумов Артем.

Вдячні за можливість взяти участь у цьому заході та вітаємо переможців.