Участь координаторки проєкту «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» у Стартовій зустрічі для координаторів проектів Jean Monnet Erasmus+

27 Листопада, 2020

26 листопада 2020 року відбулась Стартова зустріч для координаторів проектів Jean Monnet в онлайн форматі, з огляду на кризу COVID-19.

На зустрічі були присутні координатори різних проектів 2020 року та команда Jean Monnet виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних технологій та культури, в тому числі і координаторка проекту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» Ольга Швагер.

В ході зустрічі представниками виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних технологій та культури ЄС було надано важливу інформацію щодо управління проектами Жана Моне.

Також  Хосе – Лоренцо Валлес,  голова Unit A1  ЕАСЕА підчас своєї презентації зауважив, що серед цьогорічних відібраних проектів напряму Жан Моне на другому місці знаходяться саме модулі юридичного спрямування (19% ).