Участь у тренінгу з міжнародного гуманітарного права

13 Січня, 2023

19-20 грудня 2022 року відбувся тренінг «Особливості викладання міжнародного гуманітарного права в умовах повномасштабного міжнародного збройного конфлікту». Лекторами тренінгу виступили повідні українські правники-міжнародники, які спеціалізуються в міжнародному гуманітарному та міжнародному кримінальному праві, а також співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні та Товариства Червоного Хреста України.

Метою тренінгу стали актуалізація знань учасників з міжнародного гуманітарного права та особливості викладання міжнародного гуманітарного права для окремих категорій слухачів (студентів-правників, студентів-міжнародників, освітян, журналістів, практикуючих юристів тощо).

До тренінгу залучитись також викладачі кафедри МЄППП: завідувачка кафедри Владислава Завгородня, доцент кафедри Анатолій Чернявський та асистентка кафедри Анна Славко, про що вони нещодавно отримали відповідні сертифікати. Дякуємо організаторам за можливість долучитись до роботи важливого та актуального заходу!