Запрошуємо до участі у тренінгу «Цінності Європейського Союзу: інструментарій вивчення та поширення в Україні. Принцип рівності»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу «Цінності Європейського Союзу: інструментарій вивчення та поширення в Україні. Принцип рівності», який відбудеться 12-13 квітня 2019 року у Конгрес-центрі СумДУ за підтримки Виконавчого агентства Європейського Союзу з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках програми Модуль Жана Моне ЕРАЗМУС+ та Freedom House

Тренінг розрахований на викладачів шкіл, закладів вищої освіти, представників громадських організацій. В рамках запропонованого заходу виконавці проекту Модуль Жана Моне ЕРАЗМУС+ «Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу». поділяться досвідом, накопиченим у процесі підготовки грантової заявки і реалізації проекту, розкажуть про сучасні методики навчання та формування ціннісних орієнтацій у здобувачів освіти. Під час тренінгу учасникам будуть запропоновані практичні завдання, спрямовані на розвиток навичок роботи з організаціями-грантодавцями, які підтримують освітню діяльність, продемонстровані особливості застосування інноваційних методів навчання (метод кейсів, дебати, метод інверсії) на прикладах принципів рівності та толерантності.

Участь у заході є безкоштовною. Для участі в тренінгу необхідно до 8 квітня 2019 року заповнити реєстраційну форму. Важливо: Через обмежену кількість місць буде проведено відбір учасників за мотивацією, тому обов’язково заповніть поле щодо Ваших очікувань від заходу. Про результати відбору учасникам буде повідомлено на вказаний при реєстрації е-mail не пізніше 10 квітня 2019 року.