Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу для консультантів та кураторів юридичних клінік

11 Травня, 2022

Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу для консультантів та кураторів юридичних клінік «Консультування в сфері захисту прав споживачів фінансових послуг: практичний інструментарій для юридичних клінік», який відбудеться 20 травня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» за програмою Еразмус+ напрям Жана Моне.

Учасники тренінгу зможуть дізнатися про практику консультування у сфері фінансових послуг, особливості виконання кредитних зобов’язань в період воєнного стану, ризики споживачів в сфері мікрокредитування та психологічні методи роботи з клієнтами під час надання консультацій  в сфері фінансових послуг.

Для участі у тренінгу  і до 18 травня 2022 року включно необхідно заповнити форму заявки за посиланням  https://forms.gle/7SxrpEH7URYnVN2o9

Тренінг відбудеться у онлайн форматі за допомогою платформи Google Meet.

Більш детальну інформацію щодо заходу можна знайти в інформаційному листі та на сторінці проекту: https://www.facebook.com/eufinpro

Інформаційний лист заходу