Запрошуємо взяти участь у тренінгу для кураторів та консультантів юридичних клінік

10 Березня, 2021

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу для консультантів та кураторів юридичних клінік “Практика консультування щодо захисту прав споживачів фінансових послуг”, який відбудеться 27 березня  2021 року на базі Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету.

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» за програмою Еразмус+ напрям Жана Моне.

Учасники тренінгу зможуть дізнатися про судову практику у сфері фінансових послуг, забезпечення виконання кредитних зобов’язань, особливості розрахунку платежів, штрафних санкцій за кредитними зобов’язаннями, особливості захисту прав споживачів фінансових послуг через платформу «ФінСкарга».

Для участі у тренінгу до 19 березня 2021 року включно необхідно заповнити форму заявки за посиланням  https://forms.gle/Kar52KEgyny5WsBc7

Тренінг з огляду на карантинні обмеження відбудеться у форматі онлайн за допомогою платформи Google-Meet.

Докладніше у інформаційному листі.

Контакти оргкомітету тренінгу:

Кафедра міжнародного, європейського права та цивільно-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету

Адреса: м. Суми, вул. Петропавлівська, 59,  тел. (0542) 66-50-83

Електронна пошта: eufinpro@gmail.com