Запрошуємо взяти участь у заходах кафедри

28 Вересня, 2020

Кафедра міжнародного, європейського права та цивільно-правових дисциплін СумДУ у рамках двох освітніх проектів «Впровадження в Україні цінностей ЄС» і «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» (програма Еразмус+ напряму Модуль Жана Моне) запрошує студентів-правників, викладачів і дослідників у галузі європейських студій, юристів-практиків, публічних службовців, представників неурядових організацій, а також усіх зацікавлених осіб відвідати 10 жовтня 2020 року презентаційні заходи освітніх проєктів та вебінари «Цінності в адміністративному праві ЄС» та «Євроорієнтований підхід у викладанні спеціальних юридичних дисциплін в умовах прийняття нових стандартів вищої правничої освіти».

Наші спікери:

Владислава Завгородня – координаторка проєкту «600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO- MODULE «Впровадження в Україні цінностей ЄС»

Анна Славко – виконавиця проєкту «600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO- MODULE «Впровадження в Україні цінностей ЄС»

Дмитро Лук’янець – д-р юрид. наук, професор кафедри державно-правових дисциплін Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна

Ольга Швагеркоординаторка проєкту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг»

Людмила Руденко – виконавиця проєкту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг»

Юлія Ломжець – голова Асоціації юридичних клінік України

Богдан Деревянкод-р юридичних наук, проф. кафедри цивільного та господарського права Криворізького ННІ Донецького юридичного інституту

Метою заходу є поширення європейських цінностей і поглиблене вивчення стандартів права ЄС у галузі публічного адміністрування та захисту прав споживачів фінансових послуг.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням. З огляду на карантинні обмеження заходи проводяться в онлайн режимі. Посилання для приєднання до заходу буде надіслано учасникам на електронну адресу, вказану при реєстрації, 9 жовтня 2020 року.

Кінцевий термін реєстрації – 8 жовтня 2020 року.

Участь у заході є безкоштовною. За підсумками роботи вебінарів учасники отримають сертифікати про участь у семінарах-тренінгах «Цінності в адміністративному праві ЄС» (2 академічні години) та «Євроорієнтований підхід у викладанні спеціальних юридичних дисциплін в умовах прийняття нових стандартів вищої правничої освіти» (2 академічні години).

Запрошення та докладна програма заходів – за посиланням.