Запрошуємо взяти участь у заході кафедри

2 Жовтня, 2021

Кафедра міжнародного, європейського права та порівняльного правознавства СумДУ у рамках виконання освітнього проєкту «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» (програма Еразмус+ напряму Модуль Жана Моне) запрошує студентів-правників, викладачів і дослідників у галузі європейських студій, юристів-практиків, публічних службовців, представників неурядових організацій, а також усіх зацікавлених осіб відвідати 9 жовтня 2021 року презентаційний захід освітнього проєкту та вебінар «Практичні аспекти захисту прав споживачів фінансових послуг в сфері споживчого кредитування».

Наші спікери:

Ольга Швагер – координаторка проєкту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг»

Людмила Руденко – виконавиця проєкту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг»

Марія Плотнікова – виконавиця проєкту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг»

Ольга Якименко – адвокат, регіональний представник в Сумській області UNBA NextGen

Ганна Прядко – студентка магістратури СумДУ

Метою заходу є поширення європейських цінностей і поглиблене вивчення стандартів права ЄС у галузі захисту прав споживачів фінансових послуг.
Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням. З огляду на карантинні обмеження заходи проводяться в онлайн режимі. Посилання для приєднання до заходу буде надіслано учасникам на електронну адресу, вказану при реєстрації, 8 жовтня 2021 року.

Кінцевий термін реєстрації – 8 жовтня 2021 року.

Участь у заході є безкоштовною. За підсумками роботи вебінару учасники отримають сертифікат про участь у вебінарі «Практичні аспекти захисту прав споживачів
фінансових послуг в сфері споживчого кредитування» (2 академічні години).

Запрошення та докладна програма заходу за посиланням