Запрошуємо взяти участь у заході кафедри

15 Листопада, 2021

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у роботі Науково-практичного круглого столу на тему: «Правове регулювання фінансових послуг: національний, європейський, глобалізаційний виміри», який відбудеться 28 січня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету

Робота круглого столу планується за такими напрямами:

  • Правове забезпечення розвитку ринку фінансових послуг в умовах глобалізації.
  • Актуальні питання адаптації законодавства щодо регулювання ринків фінансових послуг до європейських стандартів.
  • Напрями удосконалення правового регулювання процедур нагляду за професійними учасниками ринків фінансових послуг: європейські та світові стандарти.
  • Проблеми захисту прав споживачів фінансових послуг та форм їх захисту: національний та зарубіжний досвід.

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту 619998-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейські стандарти захисту прав споживачів фінансових послуг» за програмою Еразмус+ напрям Жана Моне.

Робочі мови круглого столу: українська, англійська, російська.

За підсумками заходу планується видання електронного збірника, що буде розміщений в репозитарії Сумського державного університету (https://essuir.sumdu.edu.ua/).

Для участі у круглому столі до 25 січня 2022 року необхідно заповнити форму заявки за посиланням та надіслати файл із тезами доповіді на адресу оргкомітету eufinpro@gmail.com

Участь у круглому столі: очна, заочна.

У разі продовження карантинних обмежень на час проведення круглого столу, захід відбудеться в онлайн-режимі. Участь у заході – безкоштовна.

Більш детальну інформацію щодо заходу можна знайти в інформаційному листі