Презентація освітніх проєктів

14 Жовтня, 2020

10 жовтня 2020 року відбулась презентація освітнього проєкту «600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу», що співфінансується Виконавчим агентством ЄС з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках напряму Модуль Жана Моне програми Erasmus+.

Протягом двох років Владислава Завгородня (академічна координаторка) та Анна Славко (виконавиця) реалізують освітній проєкт «Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу». 10 жовтня 2020 року вони вже втретє презентували всій проєкт для студентів, академічної спільноти та професіоналів у сфері права, поділились своїми здобутками з учасниками презентаційного заходу.

Владислава Завгородня також анонсувала початок реалізації проєкту кафедра Жана Моне з економічних політик та громадянського суспільства Європейського Союзу (керівник д.е.н., професор Олександр Кубатко), відповідальною виконавицею якого вона є. 

З огляду на карантинні обмеження захід відбувся онлайн, але завдяки цьому до нього змогли долучитись не тільки мешканці Сум та Сумщини, а і Києва, Миколаєва, Кривого Рогу, Ужгорода, Харкова, Запоріжжя та інших регіонів України. Цікавою складовою заходу став виступ професора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Дмитра Лук’янця, присвячений цінностям в адміністративному праві ЄС.

Запрошуємо долучатись до запланованих на цей навчальний рік активностей:

  • Студентських та учнівських дебатів онлайн (грудень 2020);
  • Воркшопу для правників “Верховенство права і ціннісно-орієнтоване правозастосування” (квітень 2021);
  • ІІ Міжнародної науково-методичної конференції “Ціннісно-орієнтований підхід в освіті і виклики євроінтеграції” (травень 2020).