Демократія, плюралізм та безпека як цінності ЄС

4 Жовтня, 2019

27 вересня 2019 року відбувся презентаційний захід освітнього проєкту «600115-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE Впровадження в Україні цінностей Європейського Союзу», що реалізується за підтримки Виконавчого агентства ЄС з освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках напряму Модуль Жана Моне програми Erasmus+. Презентаційний захід «Демократія, плюралізм та безпека як цінності ЄС» був покликаний як надати присутнім короткий звіт про результати реалізації проєкту у 2018-2019 навчальному році, так і донести до громадськості інформацію про планові заходи та запросити до участі в останніх.

Насамперед з вітальним словом виступила академічна координаторка проєкту, кандидатка юридичних наук, доцентка Владислава Завгородня, яка повідомила основну інформацію, яка стосується складнощів та перспектив впровадження цінностей Європейського Союзу в Україні. Відтак виконавиця проєкту Анна Славко поділилась із учасниками заходу основними здобутками першого року реалізації проєкту, до яких належать:

Крім того, запрошені спікери заходу керівник Центру досліджень регіональної безпеки, кандидат політичних наук Микола Назаров та координатор інформаційного напряму діяльності Центру досліджень регіональної безпеки, доктор філософських наук Андрій Лебідь прочитали коротку лекцію, присвячену демократії, плюралізму та безпеці як цінностям Європейського Союзу.

До заходу долучились студенти, викладачі, журналісти та представники громадськості. Сподіваємось, що другий рік реалізації проєкту буде настільки ж плідним та запрошуємо всіх зацікавлених долучитись до наших заходів!